SAADET ÇAYIROVA’DAN DEVA ÇAYIROVA’YA ZİYARET

İlçeler 27.12.2021 - 16:14, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:14
 

SAADET ÇAYIROVA’DAN DEVA ÇAYIROVA’YA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günler de Saadet  Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetim kurulu üyelerini  misafir ettiler. Ziyarette Deva Partisi  İl Yönetim Kurulu Üyesi  Özlem Kaya’da hazır bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Aydemir;  Deva Çayırova ailesi atanmamız yapıldıktan sonra bizleri ilk ziyaret eden teşkilat olmuştu. Kongre sonrası bizde ilk ziyaretimizi Deva Partisi’ne yapıyoruz. İlçemizin ve ülkemizin sorunları ve çözüm yolları için daha sık bir araya geleceğiz. Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ederim dedi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç;  da yaptığı konuşma da; Saadet Çayırova ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim, Sinan  Bey’e ataması yapıldıktan sonra ilk ziyaret eden teşkilat biz olmuştuk. Kongre sonrasında aynı inceliği gösterip ilk ziyaretlerini partimize  yapmaları bizleri çok sevindirdi.  Köklü siyasi geçmişi olan Saadet Partisini ağırlamak bizim için çok değerlidir. İlçemizin ve ülkemizin sıkıntılarını ve çözümlerini istiare etmek için daha sık bir araya geleceğiz. İnsan onuruna yakışır bir Çayıroya’yı  el birliğiyle inşa edeceğiz dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günler de Saadet  Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetim kurulu üyelerini  misafir ettiler.

Ziyarette Deva Partisi  İl Yönetim Kurulu Üyesi  Özlem Kaya’da hazır bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Aydemir;  Deva Çayırova ailesi atanmamız yapıldıktan sonra bizleri ilk ziyaret eden teşkilat olmuştu. Kongre sonrası bizde ilk ziyaretimizi Deva Partisi’ne yapıyoruz. İlçemizin ve ülkemizin sorunları ve çözüm yolları için daha sık bir araya geleceğiz. Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür ederim dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç;  da yaptığı konuşma da; Saadet Çayırova ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim, Sinan  Bey’e ataması yapıldıktan sonra ilk ziyaret eden teşkilat biz olmuştuk. Kongre sonrasında aynı inceliği gösterip ilk ziyaretlerini partimize  yapmaları bizleri çok sevindirdi.  Köklü siyasi geçmişi olan Saadet Partisini ağırlamak bizim için çok değerlidir. İlçemizin ve ülkemizin sıkıntılarını ve çözümlerini istiare etmek için daha sık bir araya geleceğiz. İnsan onuruna yakışır bir Çayıroya’yı  el birliğiyle inşa edeceğiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.