İŞTE DİLOVASI DENİNCE İLK AKLA GELEN İKİ İSİM

Siyaset 27.12.2021 - 14:57, Güncelleme: 27.12.2021 - 15:10
 

İŞTE DİLOVASI DENİNCE İLK AKLA GELEN İKİ İSİM

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2009-2014 dönemi Dilovası Belediye Başkanlığından sonra tekrar başkanlığa aday gösterilmeyen ama daha sonraki il genel seçimde Kocaeli milletvekili olan Cemil Yaman bugün için Kocaeli Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi ve yine TBMM Türkiye-Macaristan P.A.Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulunuyor.. Bir evi Ankara'da ve bir evi de Gebze'de olan Cemil Yaman Dilovası'ndan vazgeçmiyor ve seçim bölgesi Kocaeli'ye geldiği zaman her fırsatta soluğu Dilovası'nda alıyor. Durum böyle olunca da kamuoyu birbiriyle özdeşleşen Cemil Yaman ile Dilovası'nı birbirinden ayırmıyor ve daha doğrusu ayıramıyor. Haliyle de Gebzeliler de kendisine tıpkı Dilovalıların dediği gibi "Bizim Cemil" diyemiyor.. Diyemezler çünkü Cemil Yaman Dilovalıların Cemili.. Bugün Dilovası denince ilk akla gelen iki isim var; Dilovası kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç Dilovası eski belediye başkanı ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman Cemil Yaman bugün yine Dilovası'ndaydı ve Ak Parti Dilovası sosyal medya sayfasaı Cemil Yaman'ın bir dizi ziyaretlerini paylaştı.. İşte o paylaşımlardan birisi; "Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir, Yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte Yenileme çalışmaları devam eden Şehit Karadaş Stadyumunu ziyaret ettik."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2009-2014 dönemi Dilovası Belediye Başkanlığından sonra tekrar başkanlığa aday gösterilmeyen ama daha sonraki il genel seçimde Kocaeli milletvekili olan Cemil Yaman bugün için Kocaeli Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi ve yine TBMM Türkiye-Macaristan P.A.Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulunuyor..

Bir evi Ankara'da ve bir evi de Gebze'de olan Cemil Yaman Dilovası'ndan vazgeçmiyor ve seçim bölgesi Kocaeli'ye geldiği zaman her fırsatta soluğu Dilovası'nda alıyor. Durum böyle olunca da kamuoyu birbiriyle özdeşleşen Cemil Yaman ile Dilovası'nı birbirinden ayırmıyor ve daha doğrusu ayıramıyor.

Haliyle de Gebzeliler de kendisine tıpkı Dilovalıların dediği gibi "Bizim Cemil" diyemiyor..
Diyemezler çünkü Cemil Yaman Dilovalıların Cemili..

Bugün Dilovası denince ilk akla gelen iki isim var;
Dilovası kurucu belediye başkanı Ercan Dalkılıç
Dilovası eski belediye başkanı ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman

Cemil Yaman bugün yine Dilovası'ndaydı ve Ak Parti Dilovası sosyal medya sayfasaı Cemil Yaman'ın bir dizi ziyaretlerini paylaştı..

İşte o paylaşımlardan birisi;
"Milletvekilimiz Cemil Yaman, İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım, Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Demir, Yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte Yenileme çalışmaları devam eden Şehit Karadaş Stadyumunu ziyaret ettik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.