ŞEVKİ DEMİRCİ KESİN KARARLI

Siyaset 26.12.2021 - 18:33, Güncelleme: 26.12.2021 - 18:33
 

ŞEVKİ DEMİRCİ KESİN KARARLI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği gerekçesi ile 2019 Yerele seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmedikten sonra Ak Partiden de ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde mümkün olursa Millet İttifakı Çayırova Belediye Başkan adayı, olmadığı takdirde de gerekirse Bağımsız Beledişye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.. Şevki Demirci'nin rutin ve bireysel olarak sürdürdüğü hane, iş yeri ve STK ziyaretlerinin yanısıra Şevki Demirci'yi her gün ziyaret gelen çok sayıdaki Çayırovalılar bu adaylık konusuna destek olarak yankı bulurken, Şevki Demirci'den bugün sosyal medyadan "Yarın ne güzel bir gün. Çünkü yarından bizim beklentimiz var, umudumuz var... Yarın dilediğimiz gibi olsun diye gayretimiz var, hedeflerimiz var. Yarını var edene, yüreğimize umut ekene duamız var, şükrümüz var." şeklinde net bir mesaj daha geldi.. Şevki Demirci'nin bu paylaşımında fotoğraf olarak takım elbisesi ile ata binerek yolculuğunu gösteren bir kare kullanması da "hedef somut"  olarak algılandı.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği gerekçesi ile 2019 Yerele seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmedikten sonra Ak Partiden de ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde mümkün olursa Millet İttifakı Çayırova Belediye Başkan adayı, olmadığı takdirde de gerekirse Bağımsız Beledişye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor..

Şevki Demirci'nin rutin ve bireysel olarak sürdürdüğü hane, iş yeri ve STK ziyaretlerinin yanısıra Şevki Demirci'yi her gün ziyaret gelen çok sayıdaki Çayırovalılar bu adaylık konusuna destek olarak yankı bulurken, Şevki Demirci'den bugün sosyal medyadan "Yarın ne güzel bir gün. Çünkü yarından bizim beklentimiz var, umudumuz var... Yarın dilediğimiz gibi olsun diye gayretimiz var, hedeflerimiz var. Yarını var edene, yüreğimize umut ekene duamız var, şükrümüz var." şeklinde net bir mesaj daha geldi..

Şevki Demirci'nin bu paylaşımında fotoğraf olarak takım elbisesi ile ata binerek yolculuğunu gösteren bir kare kullanması da "hedef somut"  olarak algılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.