GEBZELİ MUHTAR KILDACI'DAN BÜYÜKŞEHİRE HEM TEŞEKKÜR HEM TALEP

Siyaset 14.12.2021 - 18:36, Güncelleme: 14.12.2021 - 18:36
 

GEBZELİ MUHTAR KILDACI'DAN BÜYÜKŞEHİRE HEM TEŞEKKÜR HEM TALEP

KOCAELİ HABERİ
Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı mahallesine konulan iki yeni Halk Otobüs seferi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesis Ulaşım Koordinasyon Merkezine  sosyal medyadan yaptığı "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi ve Beylik Bağı Bölgesi Sakinlerimiz Dostlarımız son iki Hafta Halk Otobüslerimiz de 412-414 Araç Takviyesi yapıldı Vatandaşımız dan yoğun gelen şikayetlerde Azalma olduğunu görüyoruz Eski şoför Arkadaşların da tekrar Bölgemizde hizmet vermesi Bizleri Daha çok memnun etti UKM Müdürlüğümüze 167-Nolu Koparatif Başkanı ve yönetimine şoför Arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum... " paylaşımla teşekkür etti.. Sedat Kıldacı daha sonra Kocaeli haberi.com aracılığı ile bir talebini daha dile getirerek "her iki hatta 2-şer Araç daha dahil edilmesini istiyorum vatandaş toplu taşıma da çok sorun yaşıyor araç yetersizliğinden " dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı mahallesine konulan iki yeni Halk Otobüs seferi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesis Ulaşım Koordinasyon Merkezine  sosyal medyadan yaptığı "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi ve Beylik Bağı Bölgesi Sakinlerimiz Dostlarımız son iki Hafta Halk Otobüslerimiz de 412-414 Araç Takviyesi yapıldı Vatandaşımız dan yoğun gelen şikayetlerde Azalma olduğunu görüyoruz Eski şoför Arkadaşların da tekrar Bölgemizde hizmet vermesi Bizleri Daha çok memnun etti UKM Müdürlüğümüze 167-Nolu Koparatif Başkanı ve yönetimine şoför Arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum... " paylaşımla teşekkür etti..

Sedat Kıldacı daha sonra Kocaeli haberi.com aracılığı ile bir talebini daha dile getirerek "her iki hatta 2-şer Araç daha dahil edilmesini istiyorum vatandaş toplu taşıma da çok sorun yaşıyor araç yetersizliğinden " dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.