KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEK BAŞKANLARI DARICA'DA BULUŞTU

Güncel 13.12.2021 - 05:13, Güncelleme: 13.12.2021 - 11:02
 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEK BAŞKANLARI DARICA'DA BULUŞTU

KOCAELİ AHBERİ
Kocaeli'de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır illeri Dernek Başkanları,  İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Orhan Çerkez'in ev sahipliğinde Darıca Hegsagone otelde buluştu.. Orhan Çerkez, 19-21 Aralıkk 2021 tarihleri arasında İsatanbul Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan "Ardahan Tanıtım Günleri" organizasyonu için Kocaeli'de faaliyet gösteren Kars-Ardahan -Iğdır dernek başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek istişarede bulundu.. Kars-Ardahan-Iğdır illeri Dernek Başkanlarının bu istişaresine Gebze'den de KAIDER Başkanı Metin Baytöre ve KAISİAD Başlkan yardımcısı Şamil Yalçın katılım gösterdi..
KOCAELİ AHBERİ

Kocaeli'de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır illeri Dernek Başkanları,  İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Orhan Çerkez'in ev sahipliğinde Darıca Hegsagone otelde buluştu..

Orhan Çerkez, 19-21 Aralıkk 2021 tarihleri arasında İsatanbul Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan "Ardahan Tanıtım Günleri" organizasyonu için Kocaeli'de faaliyet gösteren Kars-Ardahan -Iğdır dernek başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek istişarede bulundu..

Kars-Ardahan-Iğdır illeri Dernek Başkanlarının bu istişaresine Gebze'den de KAIDER Başkanı Metin Baytöre ve KAISİAD Başlkan yardımcısı Şamil Yalçın katılım gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.