CHP DARICA'DA BEREKETLİ GÜN

Siyaset 11.12.2021 - 15:18, Güncelleme: 11.12.2021 - 15:18
 

CHP DARICA'DA BEREKETLİ GÜN

KOCAELİ HABERİ
CHP Darıca İlçe Teşkilatına giden üç genç partiye üye olarak siyasi çalışma yapmak  istediklerini söyleyince, İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, gençlerin partilerine göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı çok mutlu oldu ve çay ikramının arından hemen üyelik işlemlerini gerçekleştirdi ve o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Ne güzel bir haftasonu sonbaharda çiçek açtı yüzümüz, ülkenin gidişatından memnun olmayan düşünen, üretmek isteyen, gücümüze güç katan kardeşlerim ziyaretimize geldiler. Üyelik yapalım çalışmak istiyoruz dediler hoş geldiniz sefa getirdiniz kardeşlerim."
KOCAELİ HABERİ

CHP Darıca İlçe Teşkilatına giden üç genç partiye üye olarak siyasi çalışma yapmak  istediklerini söyleyince, İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, gençlerin partilerine göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı çok mutlu oldu ve çay ikramının arından hemen üyelik işlemlerini gerçekleştirdi ve o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Ne güzel bir haftasonu sonbaharda çiçek açtı yüzümüz, ülkenin gidişatından memnun olmayan düşünen, üretmek isteyen, gücümüze güç katan kardeşlerim ziyaretimize geldiler. Üyelik yapalım çalışmak istiyoruz dediler hoş geldiniz sefa getirdiniz kardeşlerim."

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.