GEBZE'DE SİYASET ZİRVESİ

Siyaset 10.12.2021 - 23:26, Güncelleme: 10.12.2021 - 23:38
 

GEBZE'DE SİYASET ZİRVESİ

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Gebze'de ki siyasi parti ilçe başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanımız Mustafa Türel'in davetiyle Gebze'de Siyasi Parti İlçe Başkanları; Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Deva Partisi İlçe Başkanı Kemal Memiş ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya ile akşam yemeğinde bir araya geldi. MHP ilçe başkanı Bülent Özdemir, hastanede tedavi olduğundan dolayı katılamadığı programda Gebze ve siyaset üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştiği öğrenildi.. SP Gebze İlçe Başkanı  Mustafa Turel yemekten sonra yaptığı açıklamada "Gebzemizin Saadet'i için yeni bir başlangıç.Tüm siyasi parti İlçe Başkanlarımıza katılımlarından dolayı Şükranlarımı sunuyorum." dedi.. İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Kocaeli Batı Yakası’nın lokomotif kenti #Gebze’mizin siyasi parti ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Ortak paydamız #Gebze’nin ve #Gebze halkının kamu hizmetlerine öncelik sırasına göre etkin ve verimli bir şekilde kavuşmasına dair istişarede bulunduk. Başta bu toplantının gerçekleştirilmesinde evsahipliğini yaparak bizleri bir araya getiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel’e nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Toplantıya katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan mevkidaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığının organizasyonu ile Gebze'de ki siyasi parti ilçe başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi..

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanımız Mustafa Türel'in davetiyle Gebze'de Siyasi Parti İlçe Başkanları; Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Deva Partisi İlçe Başkanı Kemal Memiş ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

MHP ilçe başkanı Bülent Özdemir, hastanede tedavi olduğundan dolayı katılamadığı programda Gebze ve siyaset üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştiği öğrenildi..

SP Gebze İlçe Başkanı  Mustafa Turel yemekten sonra yaptığı açıklamada "Gebzemizin Saadet'i için yeni bir başlangıç.Tüm siyasi parti İlçe Başkanlarımıza katılımlarından dolayı Şükranlarımı sunuyorum." dedi..

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kocaeli Batı Yakası’nın lokomotif kenti #Gebze’mizin siyasi parti ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Ortak paydamız #Gebze’nin ve #Gebze halkının kamu hizmetlerine öncelik sırasına göre etkin ve verimli bir şekilde kavuşmasına dair istişarede bulunduk. Başta bu toplantının gerçekleştirilmesinde evsahipliğini yaparak bizleri bir araya getiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel’e nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Toplantıya katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan mevkidaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.