KATAR GEBZE'DE DE YATIRIMI OLAN DEV KURULUŞA ORTAK OLUYOR

Dünya 06.12.2021 - 15:58, Güncelleme: 06.12.2021 - 15:58
 

KATAR GEBZE'DE DE YATIRIMI OLAN DEV KURULUŞA ORTAK OLUYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün resmi ziyaretleri kapsamında Katar'a gitti. Erdoğan Katar ziyareti öncesi Havalimanı'nda Katar'la yapılacak yeni anlaşmalar konusunda önemli açıklamalarda bulundu. KATAR'DAN ŞİŞECAM'A YATIRIM Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Katar'da bir dizi anlaşma imzalayacak. Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgilere göre anlaşmalardan birisi de Katar Yatırım Fonu'yla Şişecam arasında. Anlaşmaya göre Katar,  Türkiye'nin en büyük cam üreticisi Şişecam'a ortak olacak. Katar Yatırım Fonu'ndan Gebze'de arazisi ve yatırımı bulunan Şişecam'a yatırım geliyor. Ortaklıkla ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TRT'de yaptığı konuşmada, "Mesela cam diyoruz, bu camlarda, düz camdan otomobil camlarına varıncaya kadar ciddi sıkıntılar var ve bunları da teminde ciddi sıkıntılar var. Bu konuyla ilgili olarak da şu anda bizde de bazı üretim yapan firmalarımız var ve başarılı da, ama onlar da yine ham maddenin temininde sıkıntı yaşıyorlar. Temenni ediyoruz ki bir an önce bunun önünü açalım." demişti.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün resmi ziyaretleri kapsamında Katar'a gitti. Erdoğan Katar ziyareti öncesi Havalimanı'nda Katar'la yapılacak yeni anlaşmalar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

KATAR'DAN ŞİŞECAM'A YATIRIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Katar'da bir dizi anlaşma imzalayacak. Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgilere göre anlaşmalardan birisi de Katar Yatırım Fonu'yla Şişecam arasında. Anlaşmaya göre Katar,  Türkiye'nin en büyük cam üreticisi Şişecam'a ortak olacak. Katar Yatırım Fonu'ndan Gebze'de arazisi ve yatırımı bulunan Şişecam'a yatırım geliyor. Ortaklıkla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TRT'de yaptığı konuşmada, "Mesela cam diyoruz, bu camlarda, düz camdan otomobil camlarına varıncaya kadar ciddi sıkıntılar var ve bunları da teminde ciddi sıkıntılar var. Bu konuyla ilgili olarak da şu anda bizde de bazı üretim yapan firmalarımız var ve başarılı da, ama onlar da yine ham maddenin temininde sıkıntı yaşıyorlar. Temenni ediyoruz ki bir an önce bunun önünü açalım." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.