ÇAYIROVA'DA YETENEKLİ ELLER YARIŞMASI

Yaşam 06.12.2021 - 15:12, Güncelleme: 06.12.2021 - 15:12
 

ÇAYIROVA'DA YETENEKLİ ELLER YARIŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi, Kocaeli Terziler Odası, İstanbul Kadın ve Erkek Terziler Odası, Türkiye Beyaz Ay Derneği işbirliği ile düzenlenen “Yetenekli Eller’’ yarışması 7 Aralık Salı günü gerçekleşecek. Engelli vatandaşların sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer alması için etkinliklerini hız kesmeden sürdüren Çayırova Belediyesi, yakın zamanda gerçekleştirilen “Lezzet Engel Tanımaz” yemek yarışmasının ardından bu kez de “Yetenekli Eller’’ yarışması düzenliyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de katılım göstereceği yarışma Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. 6 kişilik jüri heyeti tarafından sonuçları açıklanacak yarışmada dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından verilecek.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi, Kocaeli Terziler Odası, İstanbul Kadın ve Erkek Terziler Odası, Türkiye Beyaz Ay Derneği işbirliği ile düzenlenen “Yetenekli Eller’’ yarışması 7 Aralık Salı günü gerçekleşecek.
Engelli vatandaşların sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer alması için etkinliklerini hız kesmeden sürdüren Çayırova Belediyesi, yakın zamanda gerçekleştirilen “Lezzet Engel Tanımaz” yemek yarışmasının ardından bu kez de “Yetenekli Eller’’ yarışması düzenliyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de katılım göstereceği yarışma Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. 6 kişilik jüri heyeti tarafından sonuçları açıklanacak yarışmada dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tarafından verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.