İYİ PARTİ ÇAYIROVA FENA SALLANDI

Siyaset 03.12.2021 - 05:25, Güncelleme: 03.12.2021 - 09:53
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA FENA SALLANDI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli cephesinde dün yaşanan gelişmeler İYİ Parti Çayırova Teşkilatını fena salladı.. İşte o gelişmeler; İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yildiz dün Türk dünyası ekibi ile birlikte İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı makamında ziyaret ederek, Türk Dünyası Başkanlığı Kocaeli Faliyet raporunu sundu. Görüşmede Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarının durumu da konuşuldu.. Dün gece İzmit'te yerel bir haber sitesinde "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alındı. İl başkanı Şanbaz Yıldız’ın talimatı ile görevden alınan Uzunal’ın yönetim kurulu da görevden el çektirildi." haberi yayınlandı.. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'dan ise sosyal medya sayfasından yayınladığı "Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Asla Unutmaz!" şeklindeki tem cümlelik bir açıklam geldi.. İYİ Parti Kocaeli il yönetiminden edindiğimiz bilgilere göre ise Mehmet Şeref Uzunal geçtiğimiz hafta kendisi bu görevinden istifa etmiş..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli cephesinde dün yaşanan gelişmeler İYİ Parti Çayırova Teşkilatını fena salladı..

İşte o gelişmeler;

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yildiz dün Türk dünyası ekibi ile birlikte İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı makamında ziyaret ederek, Türk Dünyası Başkanlığı Kocaeli Faliyet raporunu sundu. Görüşmede Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarının durumu da konuşuldu..

Dün gece İzmit'te yerel bir haber sitesinde "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alındı. İl başkanı Şanbaz Yıldız’ın talimatı ile görevden alınan Uzunal’ın yönetim kurulu da görevden el çektirildi." haberi yayınlandı..

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'dan ise sosyal medya sayfasından yayınladığı "Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Asla Unutmaz!" şeklindeki tem cümlelik bir açıklam geldi..

İYİ Parti Kocaeli il yönetiminden edindiğimiz bilgilere göre ise Mehmet Şeref Uzunal geçtiğimiz hafta kendisi bu görevinden istifa etmiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.