BAHÇELİ: 'NEŞTER VURULMALI'

Siyaset 23.11.2021 - 11:06, Güncelleme: 23.11.2021 - 11:06
 

BAHÇELİ: 'NEŞTER VURULMALI'

KOCAELİ HABERİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "MHP yek vücuttur, MHP milliyetçilik fikrinin son teşkilatıdır. Bizde sabır, akıl, şuur, iman, denge ve ihtiyat yer almaktadır. Türk milletini istismar ve sömürü çarkında öğütmek isteyen çevrelerle meselemiz vardır" dedi. MHP lideri, "Demokratik milli devletlerde ortalama bir politik uzaklaşma arayışının temeli nasıl yaşayacağı, nasıl yönetileceği, hangi hakları talep edeceği gibi çağdaş beklentilerdir. Bir siyasi parti olarak bizim görevimiz tereddütleri kaynağında gidermektir. İnsanın maruz kaldığı her sorun siyasetin sahasına girmek mecburiyetindedir. MHP, içinde milletin olmadığı, insanımızın refahının gözetilmediği hiçbir hedefi kabul etmeyecektir" diye konuştu. Kim Türk milletinin hasmıysa bizim de sonuna kadar hasmımızdır. Hasımların kimler olduğunu bilmek mecburiyetindeyiz. Bizim tarafımız demokrasidir, Türk milletidir, mağdurlardır. Cumhur İttifakı'nı doğru anlatan ve sahip çıkacak Türkiye sevdalıları var olacaktır" ifadelerini kullandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bahçeli, "Atanamayan öğretmen sonu kapanmalıdır, bu olaya neşter vurulmalıdır. Kalifiye ve iyi motive olmuş öğretmen olmadan diğer şeylerin hiçbir anlamı olmayacaktır" dedi.
KOCAELİ HABERİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "MHP yek vücuttur, MHP milliyetçilik fikrinin son teşkilatıdır. Bizde sabır, akıl, şuur, iman, denge ve ihtiyat yer almaktadır. Türk milletini istismar ve sömürü çarkında öğütmek isteyen çevrelerle meselemiz vardır" dedi. MHP lideri, "Demokratik milli devletlerde ortalama bir politik uzaklaşma arayışının temeli nasıl yaşayacağı, nasıl yönetileceği, hangi hakları talep edeceği gibi çağdaş beklentilerdir. Bir siyasi parti olarak bizim görevimiz tereddütleri kaynağında gidermektir. İnsanın maruz kaldığı her sorun siyasetin sahasına girmek mecburiyetindedir. MHP, içinde milletin olmadığı, insanımızın refahının gözetilmediği hiçbir hedefi kabul etmeyecektir" diye konuştu.

Kim Türk milletinin hasmıysa bizim de sonuna kadar hasmımızdır. Hasımların kimler olduğunu bilmek mecburiyetindeyiz. Bizim tarafımız demokrasidir, Türk milletidir, mağdurlardır. Cumhur İttifakı'nı doğru anlatan ve sahip çıkacak Türkiye sevdalıları var olacaktır" ifadelerini kullandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bahçeli, "Atanamayan öğretmen sonu kapanmalıdır, bu olaya neşter vurulmalıdır. Kalifiye ve iyi motive olmuş öğretmen olmadan diğer şeylerin hiçbir anlamı olmayacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.