GEBZE'NİN 50 YILLIK EMLAK DEĞERİNİ HESAPLADILAR

İlçeler 20.11.2021 - 10:43, Güncelleme: 20.11.2021 - 10:43
 

GEBZE'NİN 50 YILLIK EMLAK DEĞERİNİ HESAPLADILAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze İnşaat ve Emlak piyasasının tanınmış üç ismi bu sahah kahvaltısında gelişen son ekonomik tablo ile birlikte Gebze'nin 50 yıllık emlak değereini masaya yatırdılar..  Gebze Altınlas Otomotiv İnşaat A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş, Yazıcı Gayrımenkul Danışmanlık Ekrem Yazıcı ve İlgili Gayrımenkul Danışmanlık Hakan Bayraktar bu sahah kahvaltısında bir araya gelerek gelişen son ekonomik tablo ile birlikte Gebze'nin 50 yıllık emlak değeri konusunda istişare yaptılar.. Gökhan Altıntaş yaptığı kısa açıklamada "Emlak sektörünün önümüzdeki 50 yılını değerlendirdik ve gelişmesi için bölgemizin Swot analizini çıkarıp ona göre aksiyon alınmasını kararlaştıdık." dedi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze İnşaat ve Emlak piyasasının tanınmış üç ismi bu sahah kahvaltısında gelişen son ekonomik tablo ile birlikte Gebze'nin 50 yıllık emlak değereini masaya yatırdılar.. 

Gebze Altınlas Otomotiv İnşaat A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş, Yazıcı Gayrımenkul Danışmanlık Ekrem Yazıcı ve İlgili Gayrımenkul Danışmanlık Hakan Bayraktar bu sahah kahvaltısında bir araya gelerek gelişen son ekonomik tablo ile birlikte Gebze'nin 50 yıllık emlak değeri konusunda istişare yaptılar..

Gökhan Altıntaş yaptığı kısa açıklamada "Emlak sektörünün önümüzdeki 50 yılını değerlendirdik ve gelişmesi için bölgemizin Swot analizini çıkarıp ona göre aksiyon alınmasını kararlaştıdık." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.