BU OLAY KOCAELİ'DE OLDU

İlçeler 18.11.2021 - 11:40, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:40
 

BU OLAY KOCAELİ'DE OLDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, kendilerine yapılan yardım çağrısı üzerine Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde bulunan su kanalında, bataklıkta mahsur kalan büyükbaş hayvanı, olay mahalline gönderdikleri iş makinesi ve kurtarma ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu kurtararak sahibine teslim etti.. Büyükbaş hayvanına sağsalim kavuşmasından dolayı çok mutlu olup sevinen çiftçi, kurtarma ekiplerine çok teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, kendilerine yapılan yardım çağrısı üzerine Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde bulunan su kanalında, bataklıkta mahsur kalan büyükbaş hayvanı, olay mahalline gönderdikleri iş makinesi ve kurtarma ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu kurtararak sahibine teslim etti..

Büyükbaş hayvanına sağsalim kavuşmasından dolayı çok mutlu olup sevinen çiftçi, kurtarma ekiplerine çok teşekkür etti..

Bir açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.