MİLLİ KALECİDEN GEBZELİ EMLAK MÜDÜRÜNE ANLAMLI HEDİYE

İlçeler 03.11.2021 - 20:55, Güncelleme: 03.11.2021 - 21:04
 

MİLLİ KALECİDEN GEBZELİ EMLAK MÜDÜRÜNE ANLAMLI HEDİYE

KOCAELİ HABERİ
Türk milli takımın ve Fenerbahçes kulübünün eski kaptanı ve kalecisi Rüştü Reçber bugün kişisel işleri için geldiği Gebze Belediyesinde, Emlak ve İstimlak Müdürü Şaban Sarıay'a mili takımın formasını hediye etti.. Gebze Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Şaban Sarıay bu anlamlı hediye karşısında duygularını sosyal medyadan "Türk milli takımının ve FB kulübünün efsane kaptanı kaleci Rüştü Reçber mili takımın formasını takdim ettiler ...GS'lı olarak büyük kaptana teşekkür ederim.." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türk milli takımın ve Fenerbahçes kulübünün eski kaptanı ve kalecisi Rüştü Reçber bugün kişisel işleri için geldiği Gebze Belediyesinde, Emlak ve İstimlak Müdürü Şaban Sarıay'a mili takımın formasını hediye etti..

Gebze Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Şaban Sarıay bu anlamlı hediye karşısında duygularını sosyal medyadan "Türk milli takımının ve FB kulübünün efsane kaptanı kaleci Rüştü Reçber mili takımın formasını takdim ettiler ...GS'lı olarak büyük kaptana teşekkür ederim.." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.