AK PARTİ GEBZE'NİN TOPLANTISINA ONLAR NİÇİN KATILDI?

Siyaset 02.11.2021 - 19:33, Güncelleme: 02.11.2021 - 19:33
 

AK PARTİ GEBZE'NİN TOPLANTISINA ONLAR NİÇİN KATILDI?

KOCALEİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan yönetim kurulu toplantısı İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirilirken, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Fehmi Öztürk ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in yanısıra Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ile Ak Parti Hürriyet Mahalle Teşkilat Başkanı Kevser Aydın'da İlçe Teşkilatına gelerek toplantıya katılım sağladılar.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan yönetim kurulu toplantısına il yönetiminden bir kişinin katılması usul gereği olurken, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir'in yanısıra Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ile Ak Parti Hürriyet Mahalle Teşkilat Başkanı Kevser Aydın'ın toplantıya katılma gerekçeleri siyaset kulislerinde merak uyandırdı..
KOCALEİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan yönetim kurulu toplantısı İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirilirken, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Fehmi Öztürk ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in yanısıra Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ile Ak Parti Hürriyet Mahalle Teşkilat Başkanı Kevser Aydın'da İlçe Teşkilatına gelerek toplantıya katılım sağladılar..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan yönetim kurulu toplantısına il yönetiminden bir kişinin katılması usul gereği olurken, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir'in yanısıra Gebze Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ile Ak Parti Hürriyet Mahalle Teşkilat Başkanı Kevser Aydın'ın toplantıya katılma gerekçeleri siyaset kulislerinde merak uyandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.