GEBZELİ GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

Güncel 02.11.2021 - 12:55, Güncelleme: 02.11.2021 - 12:55
 

GEBZELİ GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri bugün hep birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Coban gaziler ile birlikte karşıladıkları bu ziyaretten dolayı çok mutlu olurken, Başkan Çoban "Derneğimize ziyarete gelen öğrencilerimize, Şehitlik ve Gazilikle ilgili bilgiler verdik, derste işleyeceklerini söylediler. Duyarlıkları için teşekürlerimizi sunduk" açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri bugün hep birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Coban gaziler ile birlikte karşıladıkları bu ziyaretten dolayı çok mutlu olurken, Başkan Çoban "Derneğimize ziyarete gelen öğrencilerimize, Şehitlik ve Gazilikle ilgili bilgiler verdik, derste işleyeceklerini söylediler. Duyarlıkları için teşekürlerimizi sunduk" açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.