GEBZE'DEN ARDAHAN'A KÜLTÜREL DESTEK

Yaşam 25.10.2021 - 13:30, Güncelleme: 25.10.2021 - 13:30
 

GEBZE'DEN ARDAHAN'A KÜLTÜREL DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de uzun süre çalışmış olan ve Dernekler arasında önemli bir konuma sahip Kars - Ardahan - Iğdır illeri derneği yönetiminde bulunan ve İki dönemdir Ardahan ili Hanak ilçesinde Belediye başkanı seçilen Ayhan Büyükkaya’nın Hanak belediyesine yaptırmış olduğu Aşık MAZLUMİ ve Ümit KAFTANCIOĞLU Kütüphanesine katkı sunmak için Gebze’de Dernek yönetimi ve üyelerince yapılan kitap kampanyasına yoğun destek verildi. Dernek bünyesinde toplanan kitaplar raflarıyla birlikte kamyonete yüklenerek Hanak ilçesine gönderildi . Kampanyayı yürüten Dernek Başkan’ı Metin Baytöre, özellikle bu kültür hizmeti için destek olan Ticaret odası başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler'e, CHP önceki dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’a , Darıca Final okulları Müdürü Murat Kaya'ya, KAISİAD  başkanı Meşaik Karakuş‘a ve Önceki dönem CHP İlçe başkanı ve Dernek yönetiminde bulunan Sedat Tatar’a dernek adına teşekkür etti...
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de uzun süre çalışmış olan ve Dernekler arasında önemli bir konuma sahip Kars - Ardahan - Iğdır illeri derneği yönetiminde bulunan ve İki dönemdir Ardahan ili Hanak ilçesinde Belediye başkanı seçilen Ayhan Büyükkaya’nın Hanak belediyesine yaptırmış olduğu Aşık MAZLUMİ ve Ümit KAFTANCIOĞLU Kütüphanesine katkı sunmak için Gebze’de Dernek yönetimi ve üyelerince yapılan kitap kampanyasına yoğun destek verildi. Dernek bünyesinde toplanan kitaplar raflarıyla birlikte kamyonete yüklenerek Hanak ilçesine gönderildi .

Kampanyayı yürüten Dernek Başkan’ı Metin Baytöre, özellikle bu kültür hizmeti için destek olan Ticaret odası başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler'e, CHP önceki dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’a , Darıca Final okulları Müdürü Murat Kaya'ya, KAISİAD  başkanı Meşaik Karakuş‘a ve Önceki dönem CHP İlçe başkanı ve Dernek yönetiminde bulunan Sedat Tatar’a dernek adına teşekkür etti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.