Erdoğan 'anket şirketlerine güvenim kalmadı' dedi, ORC'den yanıt gecikmedi

Siyaset 18.10.2021 - 04:06, Güncelleme: 18.10.2021 - 04:06
 

Erdoğan 'anket şirketlerine güvenim kalmadı' dedi, ORC'den yanıt gecikmedi

kocaelihaberi
ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anket şirketlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Pösteki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "2018 seçimlerinde, istatistik bilimini şaşırtacak derecede doğru sonuçlar bulduğumuz, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da katıldığı A Haber canlı yayınında açıklanmıştı Ardından onlarca yayın organında başarımız konuşuldu. Boşuna demiyoruz Sn.Cumhurbaşkanı yanlış bilgilendiriliyor diye" ifadesini kullandı. 
kocaelihaberi

ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anket şirketlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Pösteki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "2018 seçimlerinde, istatistik bilimini şaşırtacak derecede doğru sonuçlar bulduğumuz, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da katıldığı A Haber canlı yayınında açıklanmıştı Ardından onlarca yayın organında başarımız konuşuldu. Boşuna demiyoruz Sn.Cumhurbaşkanı yanlış bilgilendiriliyor diye" ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.