MUĞLA BU GECE İKİNCİ DEPREMLE SARSILDI

Güncel 16.10.2021 - 02:43, Güncelleme: 16.10.2021 - 02:43
 

MUĞLA BU GECE İKİNCİ DEPREMLE SARSILDI

kocaelihaberi
Muğla Datça'da dün öğle saat 12:15'de yaşanan 3,9 büyüklüğünde ki depremin ardından Datça bu gece yarısı da yaşadığı 4,2 büyüklüğündeki ikinci deprmele fena sallandı.. AFAD - Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre bu gece saat 02:25'de Muğla Datça'a 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğini .yerin 26,8 km altı olarak ölçtü..
kocaelihaberi

Muğla Datça'da dün öğle saat 12:15'de yaşanan 3,9 büyüklüğünde ki depremin ardından Datça bu gece yarısı da yaşadığı 4,2 büyüklüğündeki ikinci deprmele fena sallandı..

AFAD - Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre bu gece saat 02:25'de Muğla Datça'a 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğini .yerin 26,8 km altı olarak ölçtü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.