YAŞAR ÇAKMAK-SÜLEYMAN SOYLU YAKINLAŞMASI

Siyaset 29.09.2021 - 21:02, Güncelleme: 29.09.2021 - 21:02
 

YAŞAR ÇAKMAK-SÜLEYMAN SOYLU YAKINLAŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili ve Gebze Belediye Meclis üyesi Yaşar Çakmak, Büyükşehir adına Kocaeli için bugün teslim aldığı Mobil Mutfak Tırı ve Akreditasyon Sertifikaları belgesini sosyal medyadan "İçisleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun katılımıyla AFAD Başkanlık ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin iş birliği dahilinde "Mobil Mutfak Tırı ve Akreditasyon Sertifikaları Teslim Töreni'ne" katıldık." sözleri ile duyurdu..  Yaşar Çakmak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki yakınlaşam dikkatlerden kaçmazken, Yaşar Çakmak'tan ayrıca "Mobil Mutfak Tırı günlük 5 bin kişiye yemek üretecek kapasiteye sahip." açıklaması da geldi.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili ve Gebze Belediye Meclis üyesi Yaşar Çakmak, Büyükşehir adına Kocaeli için bugün teslim aldığı Mobil Mutfak Tırı ve Akreditasyon Sertifikaları belgesini sosyal medyadan "İçisleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun katılımıyla AFAD Başkanlık ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin iş birliği dahilinde "Mobil Mutfak Tırı ve Akreditasyon Sertifikaları Teslim Töreni'ne" katıldık." sözleri ile duyurdu.. 

Yaşar Çakmak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki yakınlaşam dikkatlerden kaçmazken, Yaşar Çakmak'tan ayrıca "Mobil Mutfak Tırı günlük 5 bin kişiye yemek üretecek kapasiteye sahip." açıklaması da geldi.. 
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.