Karaosmanoğlu siyasette boşluk bırakmıyor

Siyaset 29.09.2021 - 18:15, Güncelleme: 29.09.2021 - 18:15
 

Karaosmanoğlu siyasette boşluk bırakmıyor

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret etti. Kurt, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hoş sohbeti ve ilimize olan emekleri ile hizmetleri için çok teşekkür ederim” dedi Genel merkez tarafından geçtiğimiz ay göreve atanan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a ziyaretçi akını devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti. Sosyal medya üzerinden Karaosmanoğlu’nun ziyaret fotoğrafını paylaşan İl Başkanı Kurt, “2004-2019 yılları arası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hayırlı olsun ziyaretimize geldi. Kıymetli başkanımıza nazik ziyareti, hoş sohbeti ve ilimize olan emekleri ile hizmetleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret etti. Kurt, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hoş sohbeti ve ilimize olan emekleri ile hizmetleri için çok teşekkür ederim” dedi

Genel merkez tarafından geçtiğimiz ay göreve atanan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a ziyaretçi akını devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti.

Sosyal medya üzerinden Karaosmanoğlu’nun ziyaret fotoğrafını paylaşan İl Başkanı Kurt, “2004-2019 yılları arası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hayırlı olsun ziyaretimize geldi. Kıymetli başkanımıza nazik ziyareti, hoş sohbeti ve ilimize olan emekleri ile hizmetleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.