CHP EKONOMİ OTOBÜSÜ ORAYA GİTMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Siyaset 28.09.2021 - 09:07, Güncelleme: 28.09.2021 - 09:07
 

CHP EKONOMİ OTOBÜSÜ ORAYA GİTMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Kocaelihaberi
CHP Ekonomi Masası otobüsü bugün Zonguldak’ta açıklamalarda bulunmak üzere Ankara'dan yola çıktı.. Ekonomi Otobüsü günün ilk ışıklarıyla yola çıkarken başta CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak olmak üzere ekonomi masası üyeleri bugün Zonguldak Merkez, Çaycuma ve Karadeniz Ereğli’de iş dünyasıyla, esnafla, emekçilerle ve çiftçilerle bir araya gelerek, sorunları ve CHP’nin çözüm önerilerini anlatacak.
Kocaelihaberi

CHP Ekonomi Masası otobüsü bugün Zonguldak’ta açıklamalarda bulunmak üzere Ankara'dan yola çıktı..

Ekonomi Otobüsü günün ilk ışıklarıyla yola çıkarken başta CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak olmak üzere ekonomi masası üyeleri bugün Zonguldak Merkez, Çaycuma ve Karadeniz Ereğli’de iş dünyasıyla, esnafla, emekçilerle ve çiftçilerle bir araya gelerek, sorunları ve CHP’nin çözüm önerilerini anlatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.