İBRAHİM KARAOSMANOĞLU'NUN EMEKLİLİĞİNDE BİR İLK

Siyaset 27.09.2021 - 22:12, Güncelleme: 27.09.2021 - 22:12
 

İBRAHİM KARAOSMANOĞLU'NUN EMEKLİLİĞİNDE BİR İLK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve T.C. Kamu Etik Kurulu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu 31 Mart 2019 yele seçimlerinden beri ilk defa sosyal medya sayfasından Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine ait bir çalışmasını fotoğrafları ile paylaştı.. İbrahim Karaosmanoğlu 27 Eylül 2016 tarihli bir çalışmayı  "Kırsalda ki 68 yangın söndürme tankeri ve 75 aracımız ile halkımızın huzur içinde evlerinde uyuyabilmesinin en önemli teminatlarındandır." metni ile birlikte paylaştı.. Öte yandan siyaset kulisleri İbrahim karaosmanoğlu'nun iki buçuk yıl sonra böyle bir paylaşıma niye ihtiyaç duyduğunu merak etti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve T.C. Kamu Etik Kurulu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu 31 Mart 2019 yele seçimlerinden beri ilk defa sosyal medya sayfasından Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine ait bir çalışmasını fotoğrafları ile paylaştı..

İbrahim Karaosmanoğlu 27 Eylül 2016 tarihli bir çalışmayı  "Kırsalda ki 68 yangın söndürme tankeri ve 75 aracımız ile halkımızın huzur içinde evlerinde uyuyabilmesinin en önemli teminatlarındandır." metni ile birlikte paylaştı..

Öte yandan siyaset kulisleri İbrahim karaosmanoğlu'nun iki buçuk yıl sonra böyle bir paylaşıma niye ihtiyaç duyduğunu merak etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.