YAŞAR ÇAKMAK TRABZONLULAR KONGRESİNDE DE BOY GÖSTERDİ

Siyaset 27.09.2021 - 00:11, Güncelleme: 27.09.2021 - 00:32
 

YAŞAR ÇAKMAK TRABZONLULAR KONGRESİNDE DE BOY GÖSTERDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2019 Yersel seçimlerinde ilk 5. sıra içinde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra otomatik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de seçilmiş olan Yaşar Çakmak daha sonra Büyükşehirin ilk meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın önerisi ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilmişti.. KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın bu göreve geldidiği günden bugüne sergilemiş olduğu üstün çalışma performansı, siyaset kulislerinde "kesinlikle 2023 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olur" şeklinde yankı bulurken, Yaşar çakmak ivmeyi yükseltmeye devam ediyor.. Yaşar Çakmak dün de Gebze Fırtına TRabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ın da katıldığı Kocaeli Trabzonlular Derneği kongresine katılıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın dostu ve eski Orman Bakanı Trabzonlu Osman Pepe ile yakın temas kurduktan sonra o anları sosyal medyadan "Önceki dönem Çevre ve Orman Bakanımız Sn. Osman Pepe, AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sn. R. Sezer Katırcıoğlu, Sn. Sami Çakır ve İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ile birlikte #Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin kongresine katıldık. Yeniden göreve seçilen Fuat Ayar ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı..  Öte yandan aslen Girseunlu olan Yaşar Çakmak'ın milletvekili adaylığı yolundaki bu üstün performansının, Ak Parti Gebze'nin diğer Giresunlu önemli politikacısı Yalçın Coştur'u çok düşündürdüğü konuşuluyor. Zira daha önceki genel seçimlerde Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinde 9 ve 10.uncu sıralarda yer verilen Yalçın Coştur'un artık 2023 seçimlerinde ilk 7 sıra içinde adaylık beklediği konuşuluyor.. 
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2019 Yersel seçimlerinde ilk 5. sıra içinde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra otomatik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de seçilmiş olan Yaşar Çakmak daha sonra Büyükşehirin ilk meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın önerisi ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilmişti..

KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın bu göreve geldidiği günden bugüne sergilemiş olduğu üstün çalışma performansı, siyaset kulislerinde "kesinlikle 2023 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olur" şeklinde yankı bulurken, Yaşar çakmak ivmeyi yükseltmeye devam ediyor..

Yaşar Çakmak dün de Gebze Fırtına TRabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ın da katıldığı Kocaeli Trabzonlular Derneği kongresine katılıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın dostu ve eski Orman Bakanı Trabzonlu Osman Pepe ile yakın temas kurduktan sonra o anları sosyal medyadan "Önceki dönem Çevre ve Orman Bakanımız Sn. Osman Pepe, AK Parti Kocaeli Milletvekillerimiz Sn. R. Sezer Katırcıoğlu, Sn. Sami Çakır ve İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ile birlikte #Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin kongresine katıldık. Yeniden göreve seçilen Fuat Ayar ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum." mesajı ile paylaştı.. 

Öte yandan aslen Girseunlu olan Yaşar Çakmak'ın milletvekili adaylığı yolundaki bu üstün performansının, Ak Parti Gebze'nin diğer Giresunlu önemli politikacısı Yalçın Coştur'u çok düşündürdüğü konuşuluyor. Zira daha önceki genel seçimlerde Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinde 9 ve 10.uncu sıralarda yer verilen Yalçın Coştur'un artık 2023 seçimlerinde ilk 7 sıra içinde adaylık beklediği konuşuluyor.. 
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.