SERVET GÜNAY VE BÜNYAMİN ÇİFTÇİ 'BİRLİK FOTOĞRAFI' VERDİ

Siyaset 22.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 22.09.2021 - 14:41
 

SERVET GÜNAY VE BÜNYAMİN ÇİFTÇİ 'BİRLİK FOTOĞRAFI' VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu sabah Akse mahallesinde bulunan ikiler Kebap salonunda Gebze bölgesi basın mensupları ile bir araya gelecek, göreve gelişlerinin üzerinden geçen bir yılı değerlendirdi.. Servet Günay'ın basın toplantısına aralarında soğukluk olduğu yönünde haberler yapılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkan yardımcısı ile Av. Sadettin Arıkboğa ile birlikte katılması dikkat çekerken, toplantıya damga vuran ise hem Servet Günay'ın hem de Bünyamin Çiftçi'nin birlik ve beraberlik mesajları vermesi oldu..  Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolu Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez, Gennçlik kolu başkanı Murat Güveren ve İcra Kurulu üyeleri ile birlikte toplanyıya katılan Servet Günay "Bizim Belediye Başkanımız sayın Bünyamin Çiftçi ile aramızda sorun olduğu yönünde asılsız haberler yapıldı. Biz Belediye Başkanımız ile birlikte Çayırovalılara en güzel hizmeti vermek için sürekli istişare halindeyiz. Birlikte Bizim ortak sevdamız Çayırova'dır. Sayın başkanımız Bünyamin Çiftçi benim 25 yıllık dava arkadaşımdır. Samimiyetimizde en ufak bir kuşku olmamıştır. Bundan sonra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.. Başkan Günay göreve gelişlerinden bu yana Ak Partiye 3 bin yeni üye kazandırdıklarının altını çizerek "25 bin üye saysına ulaştık. Ak Partimizin Çayırova'da ki oy oranı her zaman Türkiye ortalamasının iki ya daüç puan üzerinde olmuştur. Biz bu oranın üstüne çıkma gayretiyle 24 saat çalışıyoruz. RTelefonlarımız sürekli açık. Çayırovlılar bize anında ulaşıp  dertlerini anlatabiliyorlar ve biz de çözüm noktasında kendilerine yardımcı oluyoruz" dedi..     Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, ,bir yıllık çalışmalarını değerlendirdikten sonra toplantıya katılım sağlayan basın mensuplarına "Her zaman sesimiz olan siz değerli basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim." dedi.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu sabah Akse mahallesinde bulunan ikiler Kebap salonunda Gebze bölgesi basın mensupları ile bir araya gelecek, göreve gelişlerinin üzerinden geçen bir yılı değerlendirdi..

Servet Günay'ın basın toplantısına aralarında soğukluk olduğu yönünde haberler yapılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkan yardımcısı ile Av. Sadettin Arıkboğa ile birlikte katılması dikkat çekerken, toplantıya damga vuran ise hem Servet Günay'ın hem de Bünyamin Çiftçi'nin birlik ve beraberlik mesajları vermesi oldu.. 

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolu Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez, Gennçlik kolu başkanı Murat Güveren ve İcra Kurulu üyeleri ile birlikte toplanyıya katılan Servet Günay "Bizim Belediye Başkanımız sayın Bünyamin Çiftçi ile aramızda sorun olduğu yönünde asılsız haberler yapıldı. Biz Belediye Başkanımız ile birlikte Çayırovalılara en güzel hizmeti vermek için sürekli istişare halindeyiz. Birlikte Bizim ortak sevdamız Çayırova'dır. Sayın başkanımız Bünyamin Çiftçi benim 25 yıllık dava arkadaşımdır. Samimiyetimizde en ufak bir kuşku olmamıştır. Bundan sonra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi..

Başkan Günay göreve gelişlerinden bu yana Ak Partiye 3 bin yeni üye kazandırdıklarının altını çizerek "25 bin üye saysına ulaştık. Ak Partimizin Çayırova'da ki oy oranı her zaman Türkiye ortalamasının iki ya daüç puan üzerinde olmuştur. Biz bu oranın üstüne çıkma gayretiyle 24 saat çalışıyoruz. RTelefonlarımız sürekli açık. Çayırovlılar bize anında ulaşıp  dertlerini anlatabiliyorlar ve biz de çözüm noktasında kendilerine yardımcı oluyoruz" dedi..    

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, ,bir yıllık çalışmalarını değerlendirdikten sonra toplantıya katılım sağlayan basın mensuplarına "Her zaman sesimiz olan siz değerli basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim." dedi.. 
Bir Hayati Sevindik dahil 13 kişi, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.