AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'NIN İKRAM GÜNÜ

Siyaset 20.09.2021 - 20:50, Güncelleme: 20.09.2021 - 21:00
 

AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'NIN İKRAM GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe BaşkanI Recep Kaya bu sabah, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve ilçe İcra Kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Bölgesi basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek, göreve gelişlerinin 1. yılı dolayısı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Kaya basın toplantısı sonrasında toplantıya katılan gazetecilere günün anısına özel bir kalem hediye etti.. Güne toplantı ile başlayan Recep Kaya akşam saatlerinde de Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat binasında "Aylık Olağan Köy Mahalle Başkanları toplantısı"nı gerçekleştirdi. Başkan Kaya eski köylerden oluşan 21 mahalle başkanlarına da meyve ikramında bulundu.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe BaşkanI Recep Kaya bu sabah, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve ilçe İcra Kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Bölgesi basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek, göreve gelişlerinin 1. yılı dolayısı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Kaya basın toplantısı sonrasında toplantıya katılan gazetecilere günün anısına özel bir kalem hediye etti..

Güne toplantı ile başlayan Recep Kaya akşam saatlerinde de Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat binasında "Aylık Olağan Köy Mahalle Başkanları toplantısı"nı gerçekleştirdi. Başkan Kaya eski köylerden oluşan 21 mahalle başkanlarına da meyve ikramında bulundu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.