DÜNYANIN EN BÜYÜK TÜRKEVİ AÇILDI

Güncel 20.09.2021 - 20:26, Güncelleme: 20.09.2021 - 20:26
 

DÜNYANIN EN BÜYÜK TÜRKEVİ AÇILDI

Kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM 76. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu New York'ta Yeni Türkevi Binası Açılış Töreni'ne katıldı. Recep Tayyip Erdoğan açılış sonrasında twitter sayfasından  "Bugün New York'ta resmî açılışını gerçekleştirdiğimiz, Birleşmiş Milletler'e, çok taraflılığa, adalete ve barışa olan inancımızın da bir sembolü olan Yeni Türkevi binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkevi’nin kapıları herkese açık olacaktır..." mesajını paylaştı...
Kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM 76. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere bulunduğu New York'ta Yeni Türkevi Binası Açılış Töreni'ne katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan açılış sonrasında twitter sayfasından  "Bugün New York'ta resmî açılışını gerçekleştirdiğimiz, Birleşmiş Milletler'e, çok taraflılığa, adalete ve barışa olan inancımızın da bir sembolü olan Yeni Türkevi binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkevi’nin kapıları herkese açık olacaktır..." mesajını paylaştı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.