CEMİL YAMAN BELEDİYE DENETLEDİ

Siyaset 13.09.2021 - 15:31, Güncelleme: 13.09.2021 - 15:41
 

CEMİL YAMAN BELEDİYE DENETLEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman  bugün denetimde olduğu bölgedeki çalışmalarını "AK Parti Muş İl Başkanımız İbrahim Avcı, Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya ve il yöneticilerimiz ile birlikte; Kızılağaç Belde Belediye Başkanımız Burhan Öğüt'ü ziyaret ederek belediyemizin çalışmalarını değerlendirdik." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Cemil yaman daha sonra gittiği Yeşilova'da da "Yeşilova Belde Belediye Başkanımız İlhan Çiftçi'yi ziyaret ederek belediyemizin çalışmalarını değerlendirdik." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman  bugün denetimde olduğu bölgedeki çalışmalarını "AK Parti Muş İl Başkanımız İbrahim Avcı, Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya ve il yöneticilerimiz ile birlikte; Kızılağaç Belde Belediye Başkanımız Burhan Öğüt'ü ziyaret ederek belediyemizin çalışmalarını değerlendirdik." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Cemil yaman daha sonra gittiği Yeşilova'da da "Yeşilova Belde Belediye Başkanımız İlhan Çiftçi'yi ziyaret ederek belediyemizin çalışmalarını değerlendirdik." paylaşımında bulundu..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.