İMAMOĞLU’NDAN “BETON KANAL” SORUSUNA FLAŞ YANIT

Siyaset 11.09.2021 - 16:46, Güncelleme: 11.09.2021 - 16:46
 

İMAMOĞLU’NDAN “BETON KANAL” SORUSUNA FLAŞ YANIT

Kocaelihaberi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, “Katılımcı bütçe projesi”ne katılan vatandaşların “çılgın projeleri” olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Kanal İstanbul” üzerinden yanıtladı. Kanal projesiyle İstanbul'a 2 milyon insanın daha yerleştirilmek istendiğine dikkat çeken İmamoğlu, “İstanbul'un böyle bir şeye tahammülü yok. İstanbul'un en ana kurumu, İBB’ye sormuyorsunuz. Açılan davaları yok sayıyorsunuz. Devletin, milletin parasını heba ettirmeyeceğiz. İstanbul'u yok etmelerine fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir zaman bir hat çizemezsiniz bu tür girişimlerde. O hep büyür. Virüstür. Bulaşır ve devam eder. 2 milyonla kalmaz. Milyonlarca insan demektir. Zaten İstanbul'un böyle bir hacmi yoktur, kapasitesi yoktur. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü artık biz, İstanbul'un geleceğini İstanbullularla konuşuyoruz. Bir kapalı odada üç beş kişi bir kişinin dediğini uygulayan bir metodu da yok sayıyoruz. Yok hükmündedir. Siyasi ömürleri yetmeyecek” ifadelerini kullandı.
Kocaelihaberi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, “Katılımcı bütçe projesi”ne katılan vatandaşların “çılgın projeleri” olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Kanal İstanbul” üzerinden yanıtladı.

Kanal projesiyle İstanbul'a 2 milyon insanın daha yerleştirilmek istendiğine dikkat çeken İmamoğlu, “İstanbul'un böyle bir şeye tahammülü yok. İstanbul'un en ana kurumu, İBB’ye sormuyorsunuz. Açılan davaları yok sayıyorsunuz. Devletin, milletin parasını heba ettirmeyeceğiz. İstanbul'u yok etmelerine fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir zaman bir hat çizemezsiniz bu tür girişimlerde. O hep büyür. Virüstür. Bulaşır ve devam eder. 2 milyonla kalmaz. Milyonlarca insan demektir. Zaten İstanbul'un böyle bir hacmi yoktur, kapasitesi yoktur. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü artık biz, İstanbul'un geleceğini İstanbullularla konuşuyoruz. Bir kapalı odada üç beş kişi bir kişinin dediğini uygulayan bir metodu da yok sayıyoruz. Yok hükmündedir. Siyasi ömürleri yetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.