BİR KAÇ SORUDA KOCAELİ İÇİN SOR SAYIN TÜRKKAN

Dünya 06.09.2021 - 17:37, Güncelleme: 06.09.2021 - 17:37
 

BİR KAÇ SORUDA KOCAELİ İÇİN SOR SAYIN TÜRKKAN

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ant içmeden göreve başlamasını TBMM gündemine taşıdı. Türkkan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a “Anayasa’ya göre Bakanların ant içerek göreve başlaması gerekirken 6 Ağustos 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na atanan Mahmut Özer neden ant içmeden göreve başlamıştır?” diye sordu. Lütfü Türkkan'ın bu sorusuna "Hakkıdır, haklıdır" ve "Eyvallah" deriz.. Lakin Kocaeli'de yaşamamız hasebiyle Kocaeli milletvekilimiz Lütfü Türkkan'a "Bir Kocaeli milletvekili olarak, bir kaç tane de Kocaeli ve Kocaeli'nin sorunları ile ilgili soru sorun Sayın Türkkan" diye de ekleriz..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ant içmeden göreve başlamasını TBMM gündemine taşıdı. Türkkan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a “Anayasa’ya göre Bakanların ant içerek göreve başlaması gerekirken 6 Ağustos 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na atanan Mahmut Özer neden ant içmeden göreve başlamıştır?” diye sordu.

Lütfü Türkkan'ın bu sorusuna "Hakkıdır, haklıdır" ve "Eyvallah" deriz..
Lakin Kocaeli'de yaşamamız hasebiyle Kocaeli milletvekilimiz Lütfü Türkkan'a "Bir Kocaeli milletvekili olarak, bir kaç tane de Kocaeli ve Kocaeli'nin sorunları ile ilgili soru sorun Sayın Türkkan" diye de ekleriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.