Mehmet Ali Erbil geri dönüyor!

Güncel 04.09.2021 - 13:31, Güncelleme: 04.09.2021 - 13:31
 

Mehmet Ali Erbil geri dönüyor!

Kocaelihaberi
Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, setlere geri dönüyor. Ünlü şovmenin dijital platformda yayınlanacak bir dizi için el sıkıştığı öğrenildi. Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Banu Zorlu ve senarist annesi Yasemen Zorlu ile bir iş anlaşmasına imza attı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Aura1 Film adlı yapım şirketiyle yapımcılığa adım atan Zorlu, dijital platforma bir dizi hazırlıyor. Erbil'in de yer alacağı proje için Zorlu, "Dijital platforma çekilecek yeni dizimizde büyük sürprizlerimiz olacak. Çok heyecanlıyız. Yakında çekimleri başlayacak." açıklamasında bulundu.
Kocaelihaberi

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, setlere geri dönüyor. Ünlü şovmenin dijital platformda yayınlanacak bir dizi için el sıkıştığı öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Banu Zorlu ve senarist annesi Yasemen Zorlu ile bir iş anlaşmasına imza attı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Aura1 Film adlı yapım şirketiyle yapımcılığa adım atan Zorlu, dijital platforma bir dizi hazırlıyor.

Erbil'in de yer alacağı proje için Zorlu, "Dijital platforma çekilecek yeni dizimizde büyük sürprizlerimiz olacak. Çok heyecanlıyız. Yakında çekimleri başlayacak." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.