ERAY ŞAMDAN'DAN BAŞKAN BIYIK'A TEŞEKKÜR DİĞERLERİNE SİTEM!

Spor 02.09.2021 - 19:22, Güncelleme: 02.09.2021 - 19:29
 

ERAY ŞAMDAN'DAN BAŞKAN BIYIK'A TEŞEKKÜR DİĞERLERİNE SİTEM!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi, Kocaeli, Ardahan ve Türkiye’nin Olimpiyat gururu olan Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finaline yükselerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu.  Eray Şamdan'a bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'tan büyük bir jest geldi. Başkan Bıyık, olimpiyat gururumuz ve Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan'ı bir daire ile ödüllendirdi.. Darıca Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında Eray şamdan'a dairesinin tapusu takdim edilirken, Eray Şamdan'ın babası ve karate hocası Adnan Şamdan'dan "Teşekkürler Muzaffer Başkanım. Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan'a sözünü tuttu ve daire ödülünü verdi." açıklaması geldi..  Eray Şamdan, Başkan Bıyık'ın bu jestinden sonra sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajda Muzaffer Bıyık'a teşekkür ederken, bu olimpiyat başarısından sonra kendsini arayp tebrik dahi etmeyen Gebze ve Kocaeli bölgesindeki diğer başkanlara ve bürokratlara ise "iğer madalya alan sporcu arkadaşlarım memleketlerinde çok güzel karşılandılar. Ben ne Tokyo’ya giderken, ne de Tokyo’dan gümüş madalyayla döndüğümde bir destek hissettim. Benim kimseden maddi bir beklentim yok. Sadece ben bu kentin çocuğuysam sporcusuysam değer görmek isterim. Bu bölgede tanınmak isterim. Genç sporculara rol model olmak isterim. Biz sesimizi Dünya’ya duyurduk, Bölgemize duyuramadık…)" diye sitem etti.. Eray Şamdan mesajında şu ifadeler yer verdi; Darıca Belediyesi ve Başkanımız Muzaffer Bıyık’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldu desteğini hissettirdi. Her maç öncesi ve sonrası arar başarı dileklerini ve tebriklerini iletir. Hediyelerden çok, düşünülmek hatırlanmak benim için çok önemli.Böyle samimi bir başkanın yanında olmaktan mutluyum. Kısaca iyi ki varsın Darıca, iyi ki varsın Muzaffer Başkanım.  (Bölgemize ilk defa Olimpiyat Madalyası kazandırmış bir sporcu olarak, doğma büyüme Gebze’nin çocuğu olarak bu kentin yöneticilerinden bir tebrik mesajı dahi almadım. Bu kentin yöneticileri ya Olimpiyatlar ne demek bilmiyor ya da görmezden geliyor. Aynı şekilde Tokyo2020 Olimpiyatları’nda şehrimize madalya kazandıran tek sporcu olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız geldikten 25 gün sonra sitemlerimin kulağına gelmesi sonucunda aradı sağolsunlar. Diğer madalya alan sporcu arkadaşlarım memleketlerinde çok güzel karşılandılar. Ben ne Tokyo’ya giderken, ne de Tokyo’dan gümüş madalyayla döndüğümde bir destek hissettim. Benim kimseden maddi bir beklentim yok. Sadece ben bu kentin çocuğuysam sporcusuysam değer görmek isterim. Bu bölgede tanınmak isterim. Genç sporculara rol model olmak isterim. Biz sesimizi Dünya’ya duyurduk, Bölgemize duyuramadık…)
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi, Kocaeli, Ardahan ve Türkiye’nin Olimpiyat gururu olan Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finaline yükselerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu. 

Eray Şamdan'a bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'tan büyük bir jest geldi. Başkan Bıyık, olimpiyat gururumuz ve Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan'ı bir daire ile ödüllendirdi..

Darıca Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında Eray şamdan'a dairesinin tapusu takdim edilirken, Eray Şamdan'ın babası ve karate hocası Adnan Şamdan'dan "Teşekkürler Muzaffer Başkanım. Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcumuz Eray Şamdan'a sözünü tuttu ve daire ödülünü verdi." açıklaması geldi.. 

Eray Şamdan, Başkan Bıyık'ın bu jestinden sonra sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajda Muzaffer Bıyık'a teşekkür ederken, bu olimpiyat başarısından sonra kendsini arayp tebrik dahi etmeyen Gebze ve Kocaeli bölgesindeki diğer başkanlara ve bürokratlara ise "iğer madalya alan sporcu arkadaşlarım memleketlerinde çok güzel karşılandılar. Ben ne Tokyo’ya giderken, ne de Tokyo’dan gümüş madalyayla döndüğümde bir destek hissettim. Benim kimseden maddi bir beklentim yok. Sadece ben bu kentin çocuğuysam sporcusuysam değer görmek isterim. Bu bölgede tanınmak isterim. Genç sporculara rol model olmak isterim. Biz sesimizi Dünya’ya duyurduk, Bölgemize duyuramadık…)" diye sitem etti..

Eray Şamdan mesajında şu ifadeler yer verdi;

Darıca Belediyesi ve Başkanımız Muzaffer Bıyık’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldu desteğini hissettirdi. Her maç öncesi ve sonrası arar başarı dileklerini ve tebriklerini iletir. Hediyelerden çok, düşünülmek hatırlanmak benim için çok önemli.Böyle samimi bir başkanın yanında olmaktan mutluyum. Kısaca iyi ki varsın Darıca, iyi ki varsın Muzaffer Başkanım. 

(Bölgemize ilk defa Olimpiyat Madalyası kazandırmış bir sporcu olarak, doğma büyüme Gebze’nin çocuğu olarak bu kentin yöneticilerinden bir tebrik mesajı dahi almadım. Bu kentin yöneticileri ya Olimpiyatlar ne demek bilmiyor ya da görmezden geliyor. Aynı şekilde Tokyo2020 Olimpiyatları’nda şehrimize madalya kazandıran tek sporcu olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız geldikten 25 gün sonra sitemlerimin kulağına gelmesi sonucunda aradı sağolsunlar. Diğer madalya alan sporcu arkadaşlarım memleketlerinde çok güzel karşılandılar. Ben ne Tokyo’ya giderken, ne de Tokyo’dan gümüş madalyayla döndüğümde bir destek hissettim. Benim kimseden maddi bir beklentim yok. Sadece ben bu kentin çocuğuysam sporcusuysam değer görmek isterim. Bu bölgede tanınmak isterim. Genç sporculara rol model olmak isterim. Biz sesimizi Dünya’ya duyurduk, Bölgemize duyuramadık…)

Bir Eray Şamdan dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.