Zafer Şahin ''Vıdı..Vıdı..Vıdı.. '' dedi

Siyaset 02.09.2021 - 06:35, Güncelleme: 02.09.2021 - 06:35
 

Zafer Şahin ''Vıdı..Vıdı..Vıdı.. '' dedi

Kocaelihaberi
Ak Partiye yakınlığı ile bilinen Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin twitter'dan yazdığı yorumda Türkiye'nin büyüme hızında ABD'yi bile ikiye katladığını iddia etti.. Zafer o şahin o yorumunda şu ifadelere yer verdi; "ABD % 12.2, Çin % 7.9, Japonya % 7.5, Almanya % 9.4, Fransa % 18.7, İspanya % 19.8, TÜRKİYE % 21.7 büyüdü! Ne var canım bunda abartacak. Rakamlar doğru değildir Ne büyümesi, biz hiç görmedik... Vıdı..Vıdı..Vıdı.. Bu ülke için laf değil iş üreten, taş üstüne taş koyanlara selam olsun"
Kocaelihaberi

Ak Partiye yakınlığı ile bilinen Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin twitter'dan yazdığı yorumda Türkiye'nin büyüme hızında ABD'yi bile ikiye katladığını iddia etti..

Zafer o şahin o yorumunda şu ifadelere yer verdi;
"ABD % 12.2, Çin % 7.9, Japonya % 7.5, Almanya % 9.4, Fransa % 18.7, İspanya % 19.8, TÜRKİYE % 21.7 büyüdü! Ne var canım bunda abartacak. Rakamlar doğru değildir Ne büyümesi, biz hiç görmedik... Vıdı..Vıdı..Vıdı.. Bu ülke için laf değil iş üreten, taş üstüne taş koyanlara selam olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.