CEM YILMAZ KOCAELİ'YE NİÇİN GELDİ?

Güncel 24.08.2021 - 09:58, Güncelleme: 24.08.2021 - 09:58
 

CEM YILMAZ KOCAELİ'YE NİÇİN GELDİ?

KOCAELİ HABERİ
Türkiye’nin en önemli komedyeni Cem Yılmaz, Kandıra’da çekeceği film öncesinde ünlü oyuncularla İzmit’te geldi Türkiye’nin en önemli komedyeni, ünlü yönetmen ve oyuncu Cem Yılmaz, Kandıra’da film çekecek. Kandıra’nın Teksen Köyü’nde geçmesi beklenen film öncesinde Cem Yılmaz, ünlü oyuncular Zafer Algöz ve Çağlar Çorumlu ile birlikte İzmit’e geldi. İzmit’te Gürbüz Restaurant’ta filmin oyuncularıyla yemek yiyen Yılmaz, mekana gelen İzmit’in önemli iş insanlarıyla da bol bol sohbet etti. (Demokrat Kocaeli)
KOCAELİ HABERİ

Türkiye’nin en önemli komedyeni Cem Yılmaz, Kandıra’da çekeceği film öncesinde ünlü oyuncularla İzmit’te geldi

Türkiye’nin en önemli komedyeni, ünlü yönetmen ve oyuncu Cem Yılmaz, Kandıra’da film çekecek. Kandıra’nın Teksen Köyü’nde geçmesi beklenen film öncesinde Cem Yılmaz, ünlü oyuncular Zafer Algöz ve Çağlar Çorumlu ile birlikte İzmit’e geldi. İzmit’te Gürbüz Restaurant’ta filmin oyuncularıyla yemek yiyen Yılmaz, mekana gelen İzmit’in önemli iş insanlarıyla da bol bol sohbet etti. (Demokrat Kocaeli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.