GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. KADIOĞLU KAMPA GİTTİ

Sağlık 22.08.2021 - 00:16, Güncelleme: 22.08.2021 - 00:16
 

GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. KADIOĞLU KAMPA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü  “Sağlıkçılara Vefa Kampı" düzenledi.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu ailesiyle birlikte katıldığı kamptan "Düzce Belediyesinin, Sağlık çalışanları için Gölyaka’da düzenlemiş olduğu, “Sağlıkçılara Vefa Kampı’na Ailecek katılım sağladık. Yaklaşık 500 Sağlık Çalışanın katıldığı Kamp ve bu güzel Organizasyon için Düzce Belediye Başkanımız Sn.Dr.Faruk Özlü’ye, Sağlık Çalışanları adına çok teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü  “Sağlıkçılara Vefa Kampı" düzenledi..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu ailesiyle birlikte katıldığı kamptan "Düzce Belediyesinin, Sağlık çalışanları için Gölyaka’da düzenlemiş olduğu, “Sağlıkçılara Vefa Kampı’na Ailecek katılım sağladık. Yaklaşık 500 Sağlık Çalışanın katıldığı Kamp ve bu güzel Organizasyon için Düzce Belediye Başkanımız Sn.Dr.Faruk Özlü’ye, Sağlık Çalışanları adına çok teşekkür ediyorum" paylaşımında bulundu..
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.