YAŞAR ÇAKMAK GEBZE BÖLGESİ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ISINMA TURLARINDA MI?

Siyaset 18.08.2021 - 23:26, Güncelleme: 18.08.2021 - 23:37
 

YAŞAR ÇAKMAK GEBZE BÖLGESİ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ISINMA TURLARINDA MI?

KOCAELİ HABERTİ - SİYASET
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olan daha sonra Gebze Belediye Meclis üyeliğine 'Evet' diyen Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk toplantısında Başkan Büyükakın'ın tensipleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilmişti.. Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde Yaşar Çakmak için "2023 Genel Seçimlerinde kesin milletvekili aday adaylık başvurusu yapar" diye konuşuluyordu ki son zamnlarda Yaşar Çakmak'tan bu iddiayı doğrular hamleler gelmeye başladı.. Seçim takvimi yaklaştıkça iş yeri, STK ve kurum ziyaretlerini sıklaştıran Yaşar Çakmak bugünde Gebze Fatih Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yaşar Çakmak bu ziyareti "Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı’yı makamında ziyaret ettim. Başhekim İlyas Sarı ve Başhekim Yardımcısı Esen Aydemir ile birlikte Covid-19’la verilen mücadele ve hastanede yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız." ifadeleri ile paylaştı..     
KOCAELİ HABERTİ - SİYASET

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olan daha sonra Gebze Belediye Meclis üyeliğine 'Evet' diyen Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk toplantısında Başkan Büyükakın'ın tensipleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilmişti..

Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde Yaşar Çakmak için "2023 Genel Seçimlerinde kesin milletvekili aday adaylık başvurusu yapar" diye konuşuluyordu ki son zamnlarda Yaşar Çakmak'tan bu iddiayı doğrular hamleler gelmeye başladı..

Seçim takvimi yaklaştıkça iş yeri, STK ve kurum ziyaretlerini sıklaştıran Yaşar Çakmak bugünde Gebze Fatih Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yaşar Çakmak bu ziyareti "Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı’yı makamında ziyaret ettim. Başhekim İlyas Sarı ve Başhekim Yardımcısı Esen Aydemir ile birlikte Covid-19’la verilen mücadele ve hastanede yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız." ifadeleri ile paylaştı..
Bir 2 kişi, mobilya ve iç mekan görseli olabilir
    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.