MUZAFFER BIYIK EMRE KAHRAMAN'IN ATÖLYESİNE GİTTİ

Siyaset 18.08.2021 - 08:26, Güncelleme: 18.08.2021 - 08:41
 

MUZAFFER BIYIK EMRE KAHRAMAN'IN ATÖLYESİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün gittiği İzmit'te Ak Parti Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ı, İzmit eski gençlik kolları başkanı Aykut Çağlayan ile ortaklaşa açtığı  mermer atölyesinde ziyaret etti. Muzaffer Bıyık'a bu ziyaretinde Ak Parti Darıca eski Gençlik Kolları Başkanı ve yeni Darıca Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk'te eşlik etti.. MERMERDEN isimli iş yerindeki keyifli sohbetin ardından atölyedeki mermer ürünlerini de inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı ve hali hazırda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emre Kahraman ve önceki dönem İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan kardeşlerimizi meclis üyelerimiz ve başkan yardımcılarımız ile birlikte iş yerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Değerli genç kardeşlerime misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün gittiği İzmit'te Ak Parti Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ı, İzmit eski gençlik kolları başkanı Aykut Çağlayan ile ortaklaşa açtığı  mermer atölyesinde ziyaret etti. Muzaffer Bıyık'a bu ziyaretinde Ak Parti Darıca eski Gençlik Kolları Başkanı ve yeni Darıca Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk'te eşlik etti..

MERMERDEN isimli iş yerindeki keyifli sohbetin ardından atölyedeki mermer ürünlerini de inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı ve hali hazırda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emre Kahraman ve önceki dönem İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan kardeşlerimizi meclis üyelerimiz ve başkan yardımcılarımız ile birlikte iş yerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Değerli genç kardeşlerime misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum." paylaştı..
Bir 7 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.