KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU ORAYA BİRLİKTE GİTTİ

Güncel 15.08.2021 - 17:55, Güncelleme: 15.08.2021 - 17:55
 

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU ORAYA BİRLİKTE GİTTİ

GÜNDEM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayancık’ın ardından sel felaketinde, en büyük can ve mal kaybının yaşandığı Bozkurt ilçesinde de vatandaşların acılarına ortak oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü Bozkurt sokaklarında bir araya geldikleri Kılıçdaroğlu ile ellerindeki bilgileri paylaştı. Felaketi yaşayan yerleşim yerlerine ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, dere kenarlarındaki yapılaşmaya yönelik uyarılarda bulundu. “Karadeniz bu gerçeği yüzyıllardır yaşıyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Peki nasıl olur da bütün bu gerçekler bilindiği halde, dere kenarlarına yapılaşma izini veriliyor. Bu çok acı bir şey. Bundan ders çıkarmalıyız. Belediye başkanı arkadaşlarımızın ders çıkarması lazım” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayancık’ın ardından sel felaketinde, en büyük can ve mal kaybının yaşandığı Bozkurt ilçesinde de vatandaşların acılarına ortak oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü Bozkurt sokaklarında bir araya geldikleri Kılıçdaroğlu ile ellerindeki bilgileri paylaştı. Felaketi yaşayan yerleşim yerlerine ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, dere kenarlarındaki yapılaşmaya yönelik uyarılarda bulundu. “Karadeniz bu gerçeği yüzyıllardır yaşıyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Peki nasıl olur da bütün bu gerçekler bilindiği halde, dere kenarlarına yapılaşma izini veriliyor. Bu çok acı bir şey. Bundan ders çıkarmalıyız. Belediye başkanı arkadaşlarımızın ders çıkarması lazım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.