GEBZE MİLLET İTTİFAKI BULUŞMASI

Siyaset 10.08.2021 - 18:12, Güncelleme: 10.08.2021 - 18:17
 

GEBZE MİLLET İTTİFAKI BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Mecli Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bugün geldiği Gebze'de CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve il-ilçe yöneticileri ile birlikte Millet İttifakının diğer ortağı İYİ Parti'nin Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü'yü hukuk bürosunda ziyaret etti.. Başkan Uluköylü çok mutlu olduğu bu ziyaret için "Nazik ziyaretleri, hoş ve samimi sohbetleri için Sn.Vekilimiz nezdinde tüm misafirlerime teşekkür ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Mecli Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bugün geldiği Gebze'de CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve il-ilçe yöneticileri ile birlikte Millet İttifakının diğer ortağı İYİ Parti'nin Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü'yü hukuk bürosunda ziyaret etti..

Başkan Uluköylü çok mutlu olduğu bu ziyaret için "Nazik ziyaretleri, hoş ve samimi sohbetleri için Sn.Vekilimiz nezdinde tüm misafirlerime teşekkür ediyorum." dedi..
Bir Gökhan Orhan dahil 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.