DARICALILAR HAKKARİ'DE TEMEL ATTI

İlçeler 10.08.2021 - 09:17, Güncelleme: 10.08.2021 - 09:17
 

DARICALILAR HAKKARİ'DE TEMEL ATTI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi, "Kardeş İlçe" ilan ettiği Hakkari'nin Esender ilçesine "Kültür Evi" yaptırıyor.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün eşi Havva Bıyık ve başlkan yardımcısı Ayhan Naci Yüksel ile gittiği Hakkari Esender ilçesinde yaptıracakları Kültür Evinin temel atma törenine gitti. Bu güzel haber, Ak Parti Esender İlçe Başkan yardımcısı Gülsüm İşgörer tarafından sosyal medyadan "İlçe başkanımız sn Fatih Arslan, Esendere belediyemize Kardeş belediye olan Darıca Belediyesinin katkılarıyla Esendere Beldemize yaptıracağı Kültür Evi’nin temel atma törenine katılım sağladı. Emeği geçen başta Darıca Belediye Başkanı Sn.Muzaffer Bıyık ve Sn. Esendere Belediye Başkanı Dirbaz Büyüksu'ya teşekkür ettı." sözleri ile paylaşıldı.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi, "Kardeş İlçe" ilan ettiği Hakkari'nin Esender ilçesine "Kültür Evi" yaptırıyor..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık dün eşi Havva Bıyık ve başlkan yardımcısı Ayhan Naci Yüksel ile gittiği Hakkari Esender ilçesinde yaptıracakları Kültür Evinin temel atma törenine gitti.

Bu güzel haber, Ak Parti Esender İlçe Başkan yardımcısı Gülsüm İşgörer tarafından sosyal medyadan "İlçe başkanımız sn Fatih Arslan, Esendere belediyemize Kardeş belediye olan Darıca Belediyesinin katkılarıyla Esendere Beldemize yaptıracağı Kültür Evi’nin temel atma törenine katılım sağladı. Emeği geçen başta Darıca Belediye Başkanı Sn.Muzaffer Bıyık ve Sn. Esendere Belediye Başkanı Dirbaz Büyüksu'ya teşekkür ettı." sözleri ile paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.