KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇELİK ANKARA'DA ÖNEMLİ GÖREVE ATANDI

Güncel 08.08.2021 - 22:05, Güncelleme: 08.08.2021 - 22:23
 

KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇELİK ANKARA'DA ÖNEMLİ GÖREVE ATANDI

KOCAELİ -HABERİ
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, görevinden istifa etti. Yerine bakan yardımcısı Mahmut Özer atandı. Yeni Bakan Mahmut Özer ilk iş olarak Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'i, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atadı..  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanan Fehmi Rasim Çelik'in bu gece Kocaeli İlçe Millli Eğitim müdürleri ile bir araya gelerek bir veda toplantısı yaptığı ve yarın Ankara'ya giderek resmen göreve başlayacağı öğrenildi..
KOCAELİ -HABERİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, görevinden istifa etti. Yerine bakan yardımcısı Mahmut Özer atandı. Yeni Bakan Mahmut Özer ilk iş olarak Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'i, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atadı..

 Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanan Fehmi Rasim Çelik'in bu gece Kocaeli İlçe Millli Eğitim müdürleri ile bir araya gelerek bir veda toplantısı yaptığı ve yarın Ankara'ya giderek resmen göreve başlayacağı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.