YEKTA TÜRKER ONU DOSTLARIYLA ANDI

İlçeler 07.08.2021 - 11:57, Güncelleme: 07.08.2021 - 12:33
 

YEKTA TÜRKER ONU DOSTLARIYLA ANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı ve Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı Yekta Türker bugün merhum babası Seyfettin Türker in sene-i devriyesi dolayısı ile mevlit okuttu.. Gebze Bölgesinin en eski ve en köklü servis taşımacı şirketi olarak tanınan ve bilinen Türker Turizm'in kurucusu Seyfettin Türker vefatının yıldönümünde oğlu Yekta Türker şirket merkezinde gerçekleştirilen bir Mevlit programında dualarla ile anıldı.. Başta Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Osman Akbulut, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, eski il başkan vekili ve GTO Yönetim kurulu üyesi Mikdat Aydın, Eski ilçe yöneticisi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş olmak üzere,  Yekta Türker'in yakın arkadaşları ve dostları Mevlit programında kendisini yalnız bırakmadılar..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı ve Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı Yekta Türker bugün merhum babası Seyfettin Türker in sene-i devriyesi dolayısı ile mevlit okuttu..

Gebze Bölgesinin en eski ve en köklü servis taşımacı şirketi olarak tanınan ve bilinen Türker Turizm'in kurucusu Seyfettin Türker vefatının yıldönümünde oğlu Yekta Türker şirket merkezinde gerçekleştirilen bir Mevlit programında dualarla ile anıldı..

Başta Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Osman Akbulut, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, eski il başkan vekili ve GTO Yönetim kurulu üyesi Mikdat Aydın, Eski ilçe yöneticisi ve Gebze Fırtına Trabzonspor Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş olmak üzere,  Yekta Türker'in yakın arkadaşları ve dostları Mevlit programında kendisini yalnız bırakmadılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.