HAMZA ŞAYİR'İN YEĞENLERİ EVLENDİ

Güncel 07.08.2021 - 07:29, Güncelleme: 07.08.2021 - 07:44
 

HAMZA ŞAYİR'İN YEĞENLERİ EVLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Dlovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yeğenleri Eser Soydaş ile Zilan Kutlu evlendiler.  Yeğenlerinin nikah akdini bizzat Hamza Şayir kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KBB Gebze Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti il yöneticisi Osman Akbulut ve Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım birlikte yaptılar.. Başkan Şayir aileleri açısından mutluluk duydukları bu düğün haberini sosyal medyadan "Bugün sevgiyle başlayan hayat yolculuğunu evlilik ile taçlandıran Yeğen'lerim, Eser Soydaş ve Zilan Sural'ın nikah akidlerini kıymetli şahitler Kocaeli Milletvekilimiz Sn. İlyas Şeker, değerli meslektaşlarım Sn.Zeki Aygün ve Şener Söğüt ve şahitler ile gerçekleştirdik." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Dlovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yeğenleri Eser Soydaş ile Zilan Kutlu evlendiler. 

Yeğenlerinin nikah akdini bizzat Hamza Şayir kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KBB Gebze Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti il yöneticisi Osman Akbulut ve Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım birlikte yaptılar..

Başkan Şayir aileleri açısından mutluluk duydukları bu düğün haberini sosyal medyadan "Bugün sevgiyle başlayan hayat yolculuğunu evlilik ile taçlandıran Yeğen'lerim, Eser Soydaş ve Zilan Sural'ın nikah akidlerini kıymetli şahitler Kocaeli Milletvekilimiz Sn.
İlyas Şeker, değerli meslektaşlarım Sn.Zeki Aygün ve Şener Söğüt ve şahitler ile gerçekleştirdik.
" ifadeleri ile duyurdu..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.