ÇAYIROVA'DA BAYAN ÇİFTÇİ'DE SAHAYA İNDİ

10.02.2021 - 21:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'DA BAYAN ÇİFTÇİ'DE SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi'de sahaya inerek siyasi çalışmalara katılım sağladı.. Başkan Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi'nin dahil olduğu çalışma, Ak Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından "Başkanımız Seyhan Dünmez, Belediye Başkanımızın Kıymetli Eşi Nur Çiftçi ve Belediye Başkan Yardımcımızın Kıymetli eşi Sevilay Arıkboğa ile birlikte Bilgi evleri Koordinatörümüz Yetare Takır'ın yeni doğan bebeğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu." sözleri ile paylaşıldı..

KOCAELİ HABERİ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi'de sahaya inerek siyasi çalışmalara katılım sağladı..

Başkan Bünyamin Çiftçi'nin eşi Nur Çiftçi'nin dahil olduğu çalışma, Ak Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından "Başkanımız Seyhan Dünmez, Belediye Başkanımızın Kıymetli Eşi Nur Çiftçi ve Belediye Başkan Yardımcımızın Kıymetli eşi Sevilay Arıkboğa ile birlikte Bilgi evleri Koordinatörümüz Yetare Takır'ın yeni doğan bebeğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.