Galatasaray'da flaş ayrılık!

10.02.2021 - 09:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Galatasaray'da flaş ayrılık!

Dev derbide Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek Süper Lig'de zirveye yerleşen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminde nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılarda mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınmaya başlandı. 3 ismin sözleşmesini uzatma kararı alan Cimbom, yıldız futbolcuyla yollarını ayıracak. Fenerbahçe'yi mağlup ederek zirveye kurulan Galatasaray'da flaş bir ayrılık gerçekleşecek. TERİM'İN İSTEDİĞİ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ! Teknik direktör Fatih Terim devre arası transfer döneminde istediği futbolcuların tamamına yakınını kadrosuna dahil etti. Transferde nokta atışları yapan sarı-kırmızılılarda en dikkat çeken transferde Mısırlı golcü Mostafa Mohamed oldu. Mohamed ilk maçında penaltıdan Başakşehir filelerini havalandırmış ve Galatasaray kariyerine golle başlamıştı. Fenerbahçe derbisinde de 11'de başlayan Mostafa Mohamed, attığı golle Galatasaray'a derbi zaferini yaşattı ve gündem oldu. 3 İMZA BİR VEDA! Mevcut oyuncularla ilgili kararlar almaya başlayan sarı-kırmızılılar, Muslera, Donk ve Marcao ile sözleşme yenileme kararı aldı. LUYINDAMA SATIŞ LİSTESİNE KONDU! Ryan Donk'un olağanüstü performansı sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Luyindama için gelecek teklifler değerlendirilecek. 10 MİLYON EURO BEKLENİYOR! Galatasaray'ın toplamda 8 milyon euro ödeyip transfer ettiği Demokratik Kongolu futbolcu için kapıyı 10 milyon eurodan açacağı ifade edildi.

Dev derbide Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek Süper Lig'de zirveye yerleşen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminde nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılarda mevcut oyuncularla ilgili kararlar alınmaya başlandı. 3 ismin sözleşmesini uzatma kararı alan Cimbom, yıldız futbolcuyla yollarını ayıracak. Fenerbahçe'yi mağlup ederek zirveye kurulan Galatasaray'da flaş bir ayrılık gerçekleşecek.


TERİM'İN İSTEDİĞİ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ!
Teknik direktör Fatih Terim devre arası transfer döneminde istediği futbolcuların tamamına yakınını kadrosuna dahil etti. Transferde nokta atışları yapan sarı-kırmızılılarda en dikkat çeken transferde Mısırlı golcü Mostafa Mohamed oldu. Mohamed ilk maçında penaltıdan Başakşehir filelerini havalandırmış ve Galatasaray kariyerine golle başlamıştı. Fenerbahçe derbisinde de 11'de başlayan Mostafa Mohamed, attığı golle Galatasaray'a derbi zaferini yaşattı ve gündem oldu.

3 İMZA BİR VEDA!
Mevcut oyuncularla ilgili kararlar almaya başlayan sarı-kırmızılılar, Muslera, Donk ve Marcao ile sözleşme yenileme kararı aldı.

LUYINDAMA SATIŞ LİSTESİNE KONDU!
Ryan Donk'un olağanüstü performansı sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Luyindama için gelecek teklifler değerlendirilecek.

10 MİLYON EURO BEKLENİYOR!
Galatasaray'ın toplamda 8 milyon euro ödeyip transfer ettiği Demokratik Kongolu futbolcu için kapıyı 10 milyon eurodan açacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.