Berrak Tüzünataç: ''onlardan yemiyorum''

09.02.2021 - 11:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Berrak Tüzünataç: ''onlardan yemiyorum''

Oyuncu Berrak Tüzünataç, "Bedenim benim için çok önemli, ona gözüm gibi bakıyorum. 2013’ten beri glütensiz besleniyorum, çer çöp yemiyorum" dedi. Oyuncu Berrak Tüzünataç, Exxen platformunda yayınlanan Hande Kazanova ve Dinçer Güner’in birlikte hazırlayıp sundukları “Astrolojik Şifreler” programına konuk oldu. Kendisiyle ilgili itiraflarda bulunan Tüzünataç, yalnız bir çocuk olduğundan ve küçükken çok kilolu olduğundan bahsetti. "KENDİ KENDİMİ BÜYÜTTÜM"  "Annem 18 yaşında evlendi" diyen Berrak Tüzünataç, "19’unda ben dünyaya geldim. Annem kendi hayat mücadelesinin içindeydi. Bu yüzden çok tek başına bir çocuktum, yalnızdım" dedi. Geçmişiyle yüzleşen oyuncu, "Kendi kendimi büyüttüm. Kendi yağımla kavruldum. Aileden değil de meslek çevremden rol modeller buldum" şeklinde konuştu. "ÇER ÇÖP YEMİYORUM" Formda vücuduyla sık sık gündeme gelen Tüzünataç, hep böyle olmadığı çocukken çok kilolu olduğunu anlattı. 36 yaşındaki oyuncu, bu konuda şöyle dedi: "Çok tombul bir çocuktum. Sonra hızla kilo verdim. Kilo vermemde baba tarafımın şekilciliğinin etkisi oldu. ‘Bir kilo daha alırsan şöyle olur’ derlerdi." Vücudunun önemli olduğunu söyleyen Tüzünataç, "Bedenim benim için çok önemli, ona gözüm gibi bakıyorum. 2013’ten beri glütensiz besleniyorum, çer çöp yemiyorum" diye konuştu. 

Oyuncu Berrak Tüzünataç, "Bedenim benim için çok önemli, ona gözüm gibi bakıyorum. 2013’ten beri glütensiz besleniyorum, çer çöp yemiyorum" dedi.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, Exxen platformunda yayınlanan Hande Kazanova ve Dinçer Güner’in birlikte hazırlayıp sundukları “Astrolojik Şifreler” programına konuk oldu. Kendisiyle ilgili itiraflarda bulunan Tüzünataç, yalnız bir çocuk olduğundan ve küçükken çok kilolu olduğundan bahsetti.

"KENDİ KENDİMİ BÜYÜTTÜM" 
"Annem 18 yaşında evlendi" diyen Berrak Tüzünataç, "19’unda ben dünyaya geldim. Annem kendi hayat mücadelesinin içindeydi. Bu yüzden çok tek başına bir çocuktum, yalnızdım" dedi.

Geçmişiyle yüzleşen oyuncu, "Kendi kendimi büyüttüm. Kendi yağımla kavruldum. Aileden değil de meslek çevremden rol modeller buldum" şeklinde konuştu.

"ÇER ÇÖP YEMİYORUM"
Formda vücuduyla sık sık gündeme gelen Tüzünataç, hep böyle olmadığı çocukken çok kilolu olduğunu anlattı. 36 yaşındaki oyuncu, bu konuda şöyle dedi:
"Çok tombul bir çocuktum. Sonra hızla kilo verdim. Kilo vermemde baba tarafımın şekilciliğinin etkisi oldu. ‘Bir kilo daha alırsan şöyle olur’ derlerdi."

Vücudunun önemli olduğunu söyleyen Tüzünataç, "Bedenim benim için çok önemli, ona gözüm gibi bakıyorum. 2013’ten beri glütensiz besleniyorum, çer çöp yemiyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.