REİS ERDOĞAN FENA SALLADI

Siyaset 06.02.2021 - 15:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

REİS ERDOĞAN FENA SALLADI

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için sosyal medyada başlatılan #ErdoganinYanindayiz desteği 24 saatte 2,5 milyona ulaştı.. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bu sayıyı "Saatler içinde muhteşem bir heyecan ve hızla #ErdoğanınYanındayız etiketine 2.5 milyona yakın destek verildi. Aziz milletimizin sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu bu sevgi ve muhabbet dosta güven düşmana korku vermiştir. Durmak yok yola devam inşallah!" mesajı ile paylaştı..

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için sosyal medyada başlatılan #ErdoganinYanindayiz desteği 24 saatte 2,5 milyona ulaştı..

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bu sayıyı "Saatler içinde muhteşem bir heyecan ve hızla #ErdoğanınYanındayız etiketine 2.5 milyona yakın destek verildi. Aziz milletimizin sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu bu sevgi ve muhabbet dosta güven düşmana korku vermiştir. Durmak yok yola devam inşallah!" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.