HALUK SEKBAN AK PARTİ GEBZE'DE

Siyaset 03.02.2021 - 21:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HALUK SEKBAN AK PARTİ GEBZE'DE

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği, Ak Parti Kocaeli İl Genel Meclis üyeliği gibi görevlerden sonra 8 Kasım 2020 kongresinde Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği görevine seçilen Haluk Sekban bu akşam Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına geldi.. İlçe Başkanı Recep Kaya bu haberi sosyal medyadan "Hacıhalil Mahallemizin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl yönetim kurulu üyemiz Haluk Sekban ile beraber katılarak Hasbihal ettik. Başarılı çalışmaları ve toplantı kabiliyetleri için Mahalle Başkanımız Nevzat Güngör ve yönetimini tebrik ediyorum." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği, Ak Parti Kocaeli İl Genel Meclis üyeliği gibi görevlerden sonra 8 Kasım 2020 kongresinde Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği görevine seçilen Haluk Sekban bu akşam Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına geldi..

İlçe Başkanı Recep Kaya bu haberi sosyal medyadan "Hacıhalil Mahallemizin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl yönetim kurulu üyemiz Haluk Sekban ile beraber katılarak Hasbihal ettik. Başarılı çalışmaları ve toplantı kabiliyetleri için Mahalle Başkanımız Nevzat Güngör ve yönetimini tebrik ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.