GEBZELİ VALİ ÇİÇEK'E ÖYLE BİR YERDEN ÖVGÜ GELDİ Kİ

31.01.2021 - 07:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ VALİ ÇİÇEK'E ÖYLE BİR YERDEN ÖVGÜ GELDİ Kİ

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Diyanet-Sen Afyanokarahisar Sinanpaşa İlçe Temsilciliği facebook sosyal medya sayfasından Afyonkarahisar'in Gebzeli valisi Gökmen Çiçek'e öye bir övgüğ geldi ki.. İŞTE O PAYLAŞIM "Kırmızı plakalı bir makam aracı şehrin kılcallarında dolaşıp insanlarımızın gönlüne dokunup, devletin şafketli yüzünü hissettiriyorsa, O araçtaki bir bürokrattan öte bir "ÖMER"dir. Teşekkürler sayın valim Gökmen Çiçek"  

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Diyanet-Sen Afyanokarahisar Sinanpaşa İlçe Temsilciliği facebook sosyal medya sayfasından Afyonkarahisar'in Gebzeli valisi Gökmen Çiçek'e öye bir övgüğ geldi ki..

İŞTE O PAYLAŞIM
"Kırmızı plakalı bir makam aracı şehrin kılcallarında dolaşıp insanlarımızın gönlüne dokunup, devletin şafketli yüzünü hissettiriyorsa, O araçtaki bir bürokrattan öte bir "ÖMER"dir. Teşekkürler sayın valim Gökmen Çiçek"
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.