GEBZE'DE AŞILAMA DEVAM EDİYOR

29.01.2021 - 06:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE AŞILAMA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, koronavirüse karşı aşı çalışmalarına devam ediyor ve Gebzelileri aşılama çalışmalarını sorunsuz olarak  sürdürüyor.. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü aşılama çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Gebze olarak aşılanma konusunda çok hızlı hareket ediyoruz. Aşı, koronavirüsle mücadelede en önemli silahımız. Bu yoğun çalışmalarımız Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine göre titizlikle ve planlı olarak devam ediyor. Bunun yanında ise tüm Gebzeli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını ve maske, mesafe, temizlik kurallarını uymalarını rica ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, koronavirüse karşı aşı çalışmalarına devam ediyor ve Gebzelileri aşılama çalışmalarını sorunsuz olarak  sürdürüyor..

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü aşılama çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Gebze olarak aşılanma konusunda çok hızlı hareket ediyoruz. Aşı, koronavirüsle mücadelede en önemli silahımız. Bu yoğun çalışmalarımız Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine göre titizlikle ve planlı olarak devam ediyor. Bunun yanında ise tüm Gebzeli vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını ve maske, mesafe, temizlik kurallarını uymalarını rica ediyoruz." ifadelerine yer verdi..
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, sokak ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.